Wat is het gemiddelde salaris van een thermisch ingenieur?

Het gemiddelde salaris van een thermisch ingenieur is een interessant en complex onderwerp. Thermische ingenieurs zijn professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwerp, de installatie en de ontwikkeling van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen. Deze wetenschappers werken voor bedrijven in de publieke of private sector en kunnen werkzaam zijn in sectoren als energie, productie en distributie.

Wat is het gemiddelde jaarsalaris voor een thermisch ingenieur?

Volgens het Bureau of Labor Statistics bedroeg het gemiddelde jaarsalaris voor een thermisch ingenieur in de Verenigde Staten in 2019 $ 95.240. Dit is een stijging van 4,5% ten opzichte van 2018. Hoewel dit cijfer hoog lijkt, omvat het niet de bonussen en andere voordelen.

Wat is het gemiddelde loon voor een thermisch ingenieur?

Volgens PayScale bedraagt het gemiddelde salaris voor een thermisch ingenieur $74.471 per jaar. Thermische ingenieurs kunnen ook bonussen en prestatiepremies ontvangen, die hun jaarsalaris kunnen verhogen. Payscale meldt bijvoorbeeld dat de gemiddelde bonussen $3.588 per jaar bedragen.

Wat is het mediane salaris voor een thermisch ingenieur?

Volgens de American Society of Mechanical Engineers bedroeg het mediane salaris voor een thermisch ingenieur in de VS in 2018 $92.271. Dit is een stijging van 4,8% ten opzichte van 2017. Thermische ingenieurs kunnen ook bonussen en andere voordelen ontvangen.

Wat is het salaris van een thermisch ingenieur?

Volgens het Bureau of Labor Statistics varieert het gemiddelde salaris voor een thermisch ingenieur aanzienlijk per industrie en regio. In 2019 bedroeg het gemiddelde salaris voor de nutssector bijvoorbeeld 107.800 dollar, terwijl het gemiddelde salaris voor de engineering- en gerelateerde dienstensector 92.740 dollar bedroeg. Het gemiddelde salaris in de staat Californië bedroeg 104.620 dollar, terwijl het gemiddelde salaris in New Jersey 95.540 dollar bedroeg.

Wat is het gemiddelde salaris voor een thermisch ingenieur in de VS?

Volgens het Bureau of Labor Statistics bedroeg het gemiddelde salaris voor een thermisch ingenieur in de Verenigde Staten in 2019 $ 95.240. Het gemiddelde salaris verschilt aanzienlijk per bedrijfstak en regio. Daarnaast kunnen thermische ingenieurs ook bonussen en prestatiepremies ontvangen die hun jaarsalaris verhogen.

Tot slot bedroeg het gemiddelde salaris voor een thermisch ingenieur in de Verenigde Staten in 2019 $ 95.240. Hoewel dit cijfer hoog lijkt, omvat het niet de bonussen en andere voordelen. Thermische ingenieurs kunnen ook genieten van een gemiddeld salaris van 74.471 dollar per jaar en een mediaan salaris van 92.271 dollar. Het gemiddelde salaris kan sterk verschillen per bedrijfstak en regio.

.

Vergelijkbare artikelen: